2013. február 13., szerda

Blue Night 38.rész - Bizonyítás


38.rész
Bizonyítás



*Abby szemszöge.*
 - Újra. – kiabálta Seungho. Fáradtan felsóhajtottam majd elmásztam a helyemre. Seungho elindította a zenét és kezdetét vette az újabb megállás nélküli táncolás. Fáradt vagyok és kimerült. Folyik, rólam a víz minden bajom van, de még itt vagyok és próbálom nem feladni. Rátesz egy lapáttal Seungho bunkó viselkedése és Sam idétlen röhögése, beszólogatásai. Nagyon unom, amit ez a csaj művel és már ha tehettem volna át szabtam volna a kinézetét. Szerencsétlenségemre meg botlottam a saját lábamban és orra estem. Elhasaltam és erőm nem volt felkelni onnan.
- Mekkora egy szerencsétlen vagy, hogy ezt sem tudom megcsinálni rendesen. – mondta Seungho miközben kikapcsolta a zenét. Vérnyomásom kezdett az egekbe szökni. Nem bírtam vissza tartani a bennem lévő dühöt.
- Tudod. – toltam fel magam majd nagy nehezen feltápászkodtam és felé fordultam. – Jobb lenne, ha visszavennél magadból, mert kezdesz idegesíteni. –indultam meg felé nagy léptekkel mire ő hátrálni kezdett.  – Tudod, szívesebben lennék otthon és pihennék ahelyett, hogy itt vagyok. – kezdem teljes erőből bökdösni a mellkasát. – Miattatok csinálom csak is értettek.
- Senki sem kért, hogy állj be. –mondta flegmán. Meglöktem egy kicsit mire leült a mögötte lévő székre.
- Rain. – mosolyogtam miközben lehajoltam hozzá, hogy szemébe tudjak nézni. – Remélem ezzel mindent elmondtam. – mosolyogtam rá gúnyosan.
- Akkor sincs itt semmi keresnivalód. –szólalt meg a hátam mögül egy nyávogó hang. Ökölbe szorított kézzel dühösen elfordultam. Sam ölbe tett kézzel, egy fintorral a képén méregetett.
- Örülnék neki, ha nem szólnál bele a nagyok dolgába. – mondtam flegmán. – És annak is, ha alapjáratra tennéd, magad vagy át szabom a képedet. – mondtam neki gúnyosan egy hatalmas vigyorral kisérve.
- És mi van, ha nem? – kérdezte gonosz mosollyal a képén.
- Mondtam már átszabom a képe…
- Na, jól van elég volt. – csattant fel Seungho. Felállt, de visszaültettem. Utoljára végig mértem az a pipiskedő barbie babát majd Seungho felé fordultam.
- A koncertig bírt ki a jelen létemet utána eltűnök, és soha többé nem látjuk majd egy mást. – mondtam neki komolyan. Ledöbbenve pislogott rám. Fájt, hogy ilyet kellett mondanom neki, de azt hiszem így legalább egy kicsit észhez tér.
- Mi?
- Táncoljunk. – fordultam a többiek felé és úgy csináltam mintha nem is hallanám, hogy Seungho motyogott nekem valamit. Oda sétáltam a helyemre majd vártam, hogy Seungho végre elindítsa zenét. Lassan kezdett visszatérni belé az élet, ami az előbbi mondtatom miatt a sokk hatására eltűnt. Lassan felállt kínosan mosolyogva majd elindította a zenét. Már csak azért is beakartam bizonyítani, hogy itt a helyem. Mindent beleadva táncoltam teljesen lefárasztva magam. Nem érdekelt Joon mennyire könyörög, hogy lassítsak. Azt akartam, hogy lássak. Lássák, hogy nem feleslegesen vagyok itt. Ha kell, itt töltöm minden időmet, de akkor is jobb leszek annál a szukánál. Kívülről szánalmasnak tűnhetek, hogy olyas valakinek akarok bizonyítani, aki semmibe, vesz és olyas valaki véleményével foglakozok, aki annyit sem érdemelne meg, hogy hozzá szóljak. De ez egy lecke lesz. Lecke számomra, hogy mennyit bírok. Bírom-e a testi és lelki terhelést a koncertig? Be tudom-e bizonyítani magamnak, hogy képes vagyok rá?  Befogom.
- Mára ennyi. – kapcsolta ki a zenét G.O. – Haza mehettek lányok. – nézett végig rajtunk mosolyogva. 
- Örülnék neki, ha haza mennél és nem maradnál itt. – ült le mellém Joon.
- Nem kell értem aggódni. – vontam vállat. – Tudom, mit csinálok.
- Éppen eleget bizonyítottál azzal, hogy elvállaltad a munkát. – mondta komolyan. Elfordultam, hogy jelezzem, hogy nem érdekel, mit mond. Felsóhajtott majd felállt. – Menj haza. –jelentette ki miközben megfogta a vállamat.
- Nem kell, aggódj értem. – néztem fel rá majd magamra erőltettem egy halvány mosolyt. Joon reménytelennek titulált és inkább úgy volt nem könyörög tovább nekem. Hibába mond bármit úgysem hallgattam volna rá. Időközben a fiúk már összekészültek és indultak az énekpróbára. Már a lányok sem voltak a teremben. Alig vártam, hogy a fiúk is kilépjenek az ajtón, de pechemre Seungho távozott utoljára. Bűnbánó arccal lehajtott fejjel kullogott ki a teremből.
- Végre. – csattantam fel mikor becsukta maga után az ajtót. A zene lejátszóhoz szaladtam majd gyorsan kapcsoltam valami zenét. Először csak körbe-körbejártam a teremben majd táncolni kezdtem. Gyakoroltam pár akrobatikus elemet is csak fejlesztés képpen, mert már elég rég nem foglalkoztam ilyennel. Féltem, hogy már nem megy annyira, mint régen, de meglepődve tapasztaltam, hogy ugyan olyan jól. Gyorsan telt az idő már lassan 2 órája itt vagyok a teremben egyedül. Kihasználva, hogy egyedül vagyok szenvedtem látványosan egyet és kidühöngtem magam. Életerőm fogyatkozóban volt. Teljesen lefárasztottam magam már alig bírtam állni a lábamon. Tántorogtam ide-oda a teremben kábán.
- Te meg mit keresel még mindig itt? – kérdezte egy ismerős hang lepetten.
- Mi? – nyögtem ki fáradtan miközben csigalassúsággal felé fordultam.
- Neked otthon kéne lenned pihenni. – jelentette ki majd nagy léptekkel meg indult felém.
- Nem vagyok fáradt. – mondtam kábán majd erőltettem magamra egy mosolyt.
- Dehogy nem.
- Nem akarok haza menni. - kezdtem hisztizni miközben hátrálni kezdtem.
- Pedig most haza viszlek. – kapott fel a vállára és meg indult velem.
- Mir! – ütöttem a hátát. – Tegyél le! –sipákoltam kapálódzva. 
- Nyugodj már meg úgy se engedlek el bármennyire is vergődsz.
- Szemét. –motyogtam.  Kocsihoz értünk Mir betuszkolt a kocsiba majd gyorsan ő is beszállt nehogy véletlen meg tudjak szökni. Az ablakon kifelé kezdtem bámulni.
-  Kérlek, ne szólj Nicole-nak. – szólaltam meg hosszas csend után. 
- Azt, hogy kimerültségig hajtottad magad? - Kérdezte Mir. Felsóhajtottam majd bólintottam.
- Kérlek.
- Egy feltétellel nem fogok szólni neki. – mutatta fel mutató úját miközben rám pillantott.
- Mi lenne az? – kérdeztem egy ásítás kíséretében.
- Ha nem csinálsz többet ilyet. – mondta komolyan. – Megígéred? Ha nem tartod be Nicole-al gyűlik meg a bajod.
- Megígérem. – hunytam le szemem már alig bírtam éber maradni. Nyugtatott a tudat, hogy Mir reményeim szerint nem szól Nicole-nak semmiről. Nem akarom, hogy miattam kelljen idegeskednie elég neki a fiúk miatt is én csak púp lennék a vállán. Jobb lesz így mindenkinek, hogy csak én és Mir tudunk róla…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése