2012. augusztus 28., kedd

Blue Midnight 4.rész - "Mentsetek meg!"



4.rész


„Mentsetek  meg!”








*Abby szemszöge* 

Reggel nagy zene-bonára keltem. Legszívesebben kimentem volna és körbe pofoztam volna őket, hogy ilyen korán nem hagyják azt embert aludni. Majd a telefonomért nyúltam, ami már 11 órát mutatott. Na jóó akkor ezt most elnézem nekik.. De, csak mert jószívű vagyok. Nagy nehezen kimásztam az ágyból és a bőröndöm felé vettem az irányt majd kivettem belőle a mai ruhámat. Elvégeztem a fontos reggeli teendőimet majd felvettem egy farmer rövid nadrágot, egy fekete toppot, amin egy „Sexy and I know it” felírat szerepelt, felvettem a kedvenc rózsaszín fekete Nike cipőmet, majd kiléptem a szobából és elindultam a hangos zene felé. Mindenki a nappaliban ült és figyelte Gi sexy tánclépésnek nem nevezhető mozdulatait. 


-Hát ennek meg mi baja? –Mértem végig. Majd hirtelen megállt és felém fordult. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit csináljak, elszaladjak vagy röhögjek bele a képébe. Majd hirtelen megszólalt: 


- Ez egy olyan tánc babám amilyet nem lehet látni mindennap. - Mondta komolyan. 


- Ohh igen?? – Néztem rá kérdően. 


- Igen. – Mondta büszkén. Vigyorgott mind a tejbe tök.. 


- Mindjárt letörlöm a képedről azt a büszke mosolyt. – Emeltem fel a hangomat, hogy kicsit komolyabbnak tűnjek.


- Talán tudsz táncolni, hogy ennyire nagyra tartod magad? –Próbálta viccesen mondani, de ez valahogy nem jött neki össze. 


- Én ? Táncolni ?? Persze. – mondtam röhögve majd rá kacsintottam. 


- Hát akkor… 


- Zenét fiúk! – Vágtam Gi szavába.. Majd elindult a zene és a ritmusra próbáltam mozogni… Persze ismeretlen zene így valamit nyomtam rá magam se tudom, hogy merjem-e táncnak nevezni, de abban biztos voltam , hogy Git ezerszer kenterbe vertem ezzel a kis táncommal. Majd a zene megállt és a fiúk tapsolni kezdek én büszkén meg hajoltam és Gi felé fordultam.. 


- Ez tánc. – Kacsintottam rá majd a sarkon fordultam és a konyha felé vettem a az irányt .. Még egyszer utoljára hátra néztem Gi még mindig tátott szájjal állt és bámult maga elé.. Igen Abby jóó voltál.. dicsértem meg magam. 




* Nicole szemszöge *


Ma este úgy terveztük, hogy elmegyünk a Beast-el bulizni egy menő helyre ahol egy csomó k-pop sztár szokott lenni. Alig várom hogy ott legyünk. De addig otthon hülyéskedtünk. Yoseob elkezdett vékony hangon énekelni. Nagyon vicces volt. Mindenki röhögött.


- Milyen aranyos. – mondtam röhögve Abby-nek.


- Oké lépjünk túl rajta. – mondta Abby.


- Most miééééért? Annyira cuki. – áradoztam.


- Ijesztően úgy viselkedsz mint aki fülig belezúgott.


-É-én?? Úgyanmár.. – magyarázkodtam mi közbe biztos voltam benne, hogy olyan vörös a fejem, mint egy ráknak.


- Jóó vicc. Nekem nem tudsz hazudni. – Nézett rám szúrós tekintettel. 


Úgy csináltam mintha nem is hallottam volna, mit mond és néztem tovább a fiúkat. 


Eljött az este. Abby-vel jól kicsíptük magunkat. 


A buliban különváltunk. Junhyung Yoseobbal ment, Gikwang egyedül és a Beast maradék 3 tagja együtt élvezte az estét. Én természetes Abby-vel voltam. Rengeteg K-POP énekest láttam a buliban. Abby-vel egy nyugisabb helyen beszélgettünk és Gikwang-ot röhögtük ahogy próbálkozik a lányoknál. Aztán odajött hozzánk 2 srác. Én egyből felismertem őket. Az MBLAQ-ből volt Mir és Lee Joon. Mir velem kezdett el beszélgetni Lee Joon meg Abby-vel. Mir megkért, hogy menjek velük de én nem akartam. Nagyon nyomulósnak tűnt és én azt utálom. Ahogy elkezdtem ellenkezni és ott akartam hagyni őket Mir egyre erőszakosabb lett. Megfogta a karom és elkezdett kifelé ráncigálni. Én Abby után kiáltottam akit mikor utánam akart jönni hogy segítsen Lee Joon akadályozott. Láttam ahogy Abby gyorsan előveszi a telefonját majd mikor el akart menni Lee Joon vissza rángatta. Ezután nem tudom mi történt Abby-vel. Mir ki rángatott a hátsó ajtón. Már alig éreztem a karom olyan erősen szorított. Neki lökött a falnak. Ez volt az a rész ahol imádkoztam magamban hogy hagyjon békén.



* Abby szemszöge *


Láttam ahogy Nicole-t kirángatja Mir elég durván. Mikor Lee Joon nem figyelt gyorsan elvettem a telefonom és küldtem egy SMS-t Junhyung-nak: „Mentsetek meg!”. Majd gyorsan eltettem a telefonom mielött Lee Joon észrevenné. El akartam menekülni hogy megkeressem a Beast-eseket de Lee Joon elkapta a karom és nem engedett el. Közbe ijedten figyeltem a tömeget hátha meglátom a Beast valamelyik tagját. Aztán a tömegből Junhyung, Gikwang és Yoseob tartott felém. Értetlenül néztek minket. Nem értették, hogy mi történik.


- Mi folyik itt? – kérdezte kissé fenyegetően Gikwang.


- Elvitték Nicole-t! – kiáltottam oda nekik de akkor Lee Joon gyorsan befogta a számat. Gi hirtelen elindult felénk kirántott Lee Joon karjai közül, majd ököllel behúzott neki. Lee Joon a földre került és a vérző száját törölgette. 


- Megkeresem Nicole-t! – mondta Yoseob Gi-nek majd elindult a mögöttünk lévő ajtóhoz ahol nem rég Mir és Nicole távozott. 


- Megyek veled! – mondta Junhyung majd leindult Yoseob után.


Én az ijedtségtől és a megkönnyebbüléstől térdre estem. Csak most érzem, hogy mennyire is féltem. Gi a kezét nyújtotta felém. Felnéztem rá mint egy kiskutya akit épp az előbb szidtak le. Megfogtam a kezét majd felálltam. Ekkor hirtelen közelebb húzott magához is megölelt. Hihetetlen érzés volt tudni, hogy végre biztonságba vagyok…


* Nicole szemszöge *


Mikor Mir neki lökött a kemény tégla falnak összeestem a fájdalomtól. Mir ott állt tőlem pár lépésnyire. Annyira féltem hogy rá se mertem nézni. Aztán odajött és a karomnál fogva felrángatott. Én a rémülettől állni is alig bírtam ezért a falnak támaszkodtam. Fogalmam se volt hogy azért sírok mert félek vagy mert fáj mindenem. Majd lépteket hallottam az ajtó másik oldaláról. Mir is odanézett. Ki akartam használni az alkalmat hogy nem figyel ezért elkezdtem szaladni az ajtó felé. Mikor sietve kinyitottam egy alak jelent meg. Ijedtemben felsikítottam majd becsuktam a szemem.


- Nicole! – kiáltott fel Yoseob.


Yoseob gyorsan megölelt én meg még jobban sírni kezdtem a karjai közt. 


- Mit műveltél? – kérdezte Junhyung. Én nem láttam őt csak hallottam a hangját.


- Ahhoz neked semmi közöd. – válaszolt nyugodtan Mir. 


- De van, ugyanis ez a lány velünk van, úgyhogy többet ne érj hozzá! – fenyegette meg Junhyung Mir-t majd elindult az ajtó felé de aztán megállt majd lassan visszafordult.


- És a másik lányt is hagyjátok békén ha nem akarjátok hogy Gikwang laposra verje a túlpúderezett seggeteket!


Ezután bementünk. Én végig fogtam Yoseob kezét. Mikor beértünk láttam ahogy Gi kwang Abby-t öleli. Jó volt látni hogy Abby-nek sincs semmi baja.

2 megjegyzés:

  1. Szia! Tőlem most egy jó hosszú véleményt kapsz.
    Ami nem tetszik:
    Gondolatjel elé pont: ,,- Itt vagyok a kávézónál." Példamondat. Ide nem kell a pont, mert nem folytatod gondolatjellel
    ,,- Itt vagyok a kávézónál - mondom a telefonba..." ide nem kell. Bármilyen más mondatvégi/közi írásjelet tehetsz. Pontot nem.
    GiKwang : Ha lehet, ne csak a Gi-t használd, hanem a teljes nevet, becenevet, esetleg egy általad kitalált, frappáns jelzőt. Én az ajkai miatt a kiskacsát használom. ilyenekkel illetheted.

    Ami tetszett:

    MINDEN!! Imádom! A fogalmazás, az apróbb fordulatok (amik nem is olyan aprók), a humor, tehát minden. Nem tudom, hogy befejezett-e a sztori, de mindenképpen olvasd el ezt, csupán jó tanács :)
    Csak így tovább!
    Hwaiting!
    Csókol: RaRa

    U.i.: még írni fogok kommenteket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^^
      Ne haragudj, hogy most írok, de kb 2 évig teljesen elhagytam az írást és a blogjaimat szóval most vettem csak észre, hogy irtál :D
      Láttam, hogy másik részhez is írtál az "evvel-ezzel" kapcsolatban, ehhez csak annyit szeretnék mondani, hogy ezek sajnos az autocorrect hibái, már nem is tudom h a word vagy a blog *nem emlékszem* de valamelyik valamiért mindig ki akarta javítani az ezzelt evvelre és sajnos nem mindig vettük észre :/
      És most egy kulisszatitok: A barátnőmmel mi ezt a történetet egyáltalán nem gondoltuk komolyan :D azért olyan butácska, rendezetlen, mert igazából mi ezt csak a saját szórakoztatásunkra kezdtük el írni, aztán azt vettük észre, hogy mégis tetszik az embereknek és olvassák. Mikor erre ráeszméltünk próbáltuk jobban odatenni magunkat és tényleg arra törekedni, hogy valami jót adjunk ki a kezeink közül és ne csak elhülyéskedjük. :)
      Mindenesetre köszönöm, hogy olvastad, és írtál is! ^^

      Törlés